2015 aasta suvehoroskoop (Lõvi, Neitsi)

LÕVI

Armastus:
See suvi võib Sinu jaoks kaasa tuua mitmesuguseid muutusi ja arenguid armuasjades. On vägagi võimalik, et Sinu elus toimuvad need muutused, mida oled kaua oodanud. Tavaliselt ongi kevad ja suvi need ajad, kus armuelus kõige enam toimub. Mis siis Sinu puhul toimuda võiks? Hakkad elama oma väljavalituga, Sinu perre võib oodata järelkasvu või langetad põhimõttelise otsuse lapse saamiseks, saad oma isikliku kodu või kolid suuremale elamispinnale. Nii, et see suvi võib olla Sinu elus vägagi tähendusrikas. Mine vooluga kaasa ning väga oluline on partnerile oma soovidest ja unistustest rääkida.

Kui oled vallaline, siis sellel suvel tasuks Sul olla väga tähelepanelik nende inimeste osas, kes Sind igapäevaselt ümbritsevad. Just nende inimeste seast on Sul võimalik leida enda kõrvale see kauaoodatud partner.



Töö:
Kui oled endale ise tööandja, võid sellel suvel oodata oma tööalases elus mitmeid positiivseid arenguid. Oluline on pingutada nende asjade nimel, millesse kõige enam usud, sest nii saaksid tulemused olema head. Sul tasuks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et oma klientide hulka suurendada. Selles osas ei tohiks Sul ideedenappust tekkida.

Kui Sa pole endale tööandjaks, siis tuleks Sul eriline rõhk panna meeskonnatööle. See muudaks Sinu tööalase elu mitmekesisemaks ning võimaldaks kergemini ületada võimalikke esilekerkivaid takistusi. Oluline on uskuda oma võimetesse ja oskustesse, sest sellega tagad endale edaspidiseks suuremad eelised.

Ära unusta seda, et vajad praegu aega ka puhkamiseks. Ainult enda koormamine tööalaste asjadega midagi head kaasa ei too ning võib Sulle sügis-talvisel perioodil kätte maksta nõrgema tervisega.



Õnn:
Sinu õnn peaks olema sellel suvel suhteliselt suur, seda eriti just tööalases elus, kus Sul on ehk võimalik kõige enam midagi konkreetset korda saata. Praegu tuleks Sulle kasuks see, kui pööraksid oma elus enam tähelepanu kõikidele neile asjadele, mis on Sulle olulised. Kindlasti ei tohiks Sa unustada oma perekonda. Mida paremini toimivad Sinu perekondlikud suhted, seda õnnelikumana ennast tunda saad. Ole julgemalt valmis oma elus muudatusi teostama, sest tehtud muudatused võimaldaksid Sul oma elu edaspidi enam nautida ja sellest rõõmu tunda. Ära keskendu ainult töötamisele ja argikohustustele. Nüüd on aeg ennast välja puhata ning oma ellu ka midagi seikluslikku leida.

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

NEITSI

Armastus:
Kui oled vallaline, siis see suvi pakub Sulle mitmeid uusi võimalusi, et leida enda kõrvale see inimene, keda oled otsinud. Samas ei juhtu niisama mitte midagi, mistõttu tuleb Sul olla avatud suhtlemisega. Ole tähelepanelik ning püüa osa võtta erinevatest seltskondlikest üritustest.

Kui oled juba suhtes, siis sellel suvel kulgevad Sinu armuasjad üsna hästi. Mingeid erilisi probleeme tekkida ei tohiks. Püüa selle suve mõjutusi ära kasutada selleks, et lahendada oma suhtes need probleemid, mis on ehk varem esile kerkinud. Oled selles vallas vägagi õnnega koos. Hea aeg kompromisslahenduste otsimiseks. Erilist tähelepanu tasuks Sul pöörata oma kodusele keskkonnale ning selles vallas tehtavatele jõupingutustele. Ära unusta ka seda, et oma perega midagi uut ja huvitavat ette võtta, näiteks reisima minna.



Töö:
Tööalane elu kujuneb Sinu jaoks sellel suvel väga positiivseks. Suudad oma tööl ületada mitmesugused sellised takistused, mis Sind viimasel ajal vähemal või rohkemal määral on pidurdanud. Võimalik, et suve keskpaik võib Sinu tööalasesse ellu kaasa tuua mõningaid suuremaid muutusi, mistõttu jälgi asjade käiku tähelepanelikult. Ka ei jää Sulle avanemata mõningad uued võimalused.

Sul tuleb langetada mõningad põhimõttelised otsused oma tööalast elu silmas pidades, mistõttu tuleks kasuks see, kui ennast juba varakult vajalike faktidega kurssi viima hakkaksid. Kolleegidega ei tohiks Sul lahkarvamusi olla, mistõttu sujub ka koostöö normaalselt.

Õnn:
Üldiselt kujuneb see suvi Sinu jaoks meeldivaks ja edukaks. Oluline on aga oma energiavarusid mitte raisata vähetähtsatele asjadele. Keskendu kõige olulisemale ning ära jäta tähelepanuta olulisi detaile. Hea aeg mõningate pikemaajaliste plaanide paikapanekuks, eriti kui need mõjutavad Sinu kodust või perekondlikku elu. Ära unusta seda, et vajaksid enam puhkamist, et seeläbi sügisel ja talvel paremini vastu pidada. Hea aeg looduses viibimiseks ning seda eriti veekogude läheduses.

Seotud postitused